Nometne “Brīnumzeme”

Atpūtas nometne “Brīnumzeme”, kas norisinājās no 4.jūnija līdz 22.jūnijam Rēzeknes 3.vidusskolā

      Jau vienpadsmito gadu norisinājās nometne “Brīnumzeme”, kurā piedalījās 105 bērni vecumā no 6 līdz 11 gadiem. Bērni bija devušies ekskursijā uz Ludzu, kur apmeklēja muzeju, pilskalnu, Ludzas brīnišķīgo parku. Atpūtās arī Rāznas ezera krastā, kur spēlēja dažādas rotaļas un spēles, cēla smilšu pilis, sauļojās. Tūrisma dienā nometnes dalībnieki piedalījās Rēzeknes pilsētas dažādu objektu izpētē un beigās Kovšu ezera krastā izgāja mini trasīti, nopelnot saldo balvu. Pirātu dienā mazie pirāti ieguva daudz pozitīvo emociju. 
Bērni piedalījāsdaudzās radošajās aktivitātēs, piemēram, Dārzkopības darbnīcā, Marmelādes darbnīcā, Dāvanu iesaiņošanas darbnīcā, grupas vizītkartes veidošanā, akmeņu apgleznošanā u.c. 
        Tradicionāls palika bērnu veidots labdarības koncerts Rēzeknes pensionāru sociālo pakalpojumu centrā, kam bērni gatavojās visas nometnes garumā, kas ļāva bērniem radoši izpausties un dāvināt pensionāriem prieka, uzmanības un mīlestības stariņu. Kā arī noslēguma koncerts “Zvaigžņu lietas”, kurā bērni ar prieku un laimi acīs uzstājās savu vecāku priekšā. 
         Piedalīšanās nometnē bija patīkama nodarbe gan pieaugušajiem, kas vadīja nodarbības, gan pašiem bērniem, kas ne tikai radoši un pilnvērtīgi pavadīja savu brīvo laiku, bet arī ieguva jaunus draugus. 
         Mēs ļoti pateicamies par līdzfinansējumu Rēzeknes pilsētas domei un Latvijas Saeimas deputātam Ivanam Ribakovam par ilggadējo sadarbību un par krekliņiem ar nometnes logo, kuri ir kļuvuši par “Brīnumzemes” simbolu!