Es mīlu savu Latviju!

Ja mēs būtu alpīnisti, mēs uzkāptu uz pasaules jumta un uznestu tur Latvijas karogu – lai plīvo. Ja mēs būtu lidotāji, tad ar lidmašīnu astēm to uzzīmētu uz zilā debesu fona – divas sarkanas svītras, un pa vidu balta.

Mēs esam skolēni. Mēs uzrakstījām par Latviju. Par tās mīlestības, sāpju, cerību un lepnuma gadiem.


Kamilla Finagejeva

Manā sirdī Latvija vienmēr būs manas mājas un skaistākā valsts pasaulē, kaut arī nespēju pareģot, kā izvērtīsies mana nākotne – Latvija būs zeme, kur vienmēr tikšu gaidīta ar prieku. Cienu savu zemi un cienīšu


Timurs Pugačovs

Latvija – tā ir valsts, vieta, kurā esmu dzimis. Tā ir mana dzimtene, tēvu zeme. Lai gan esmu dzimis pilsētā, man nav pietrūcis zaļa meža, ezeru, putnu dziesmu, plašu lauku.


Anastasija Poletajeva

Es dzīvoju, manuprāt, visskaistākajā un viszaļākajā valstī. Tā ir Latvija. Latvija man ir valsts, kurā es piedzimu, kur pagāja mana bērnība, kur es mācos un kur, cerams, paies mana nākotne.


Kamilla Čekstere

Latvija ir mana dzimtene. Latvijā ir manas saknes, ģimene, draugi. Šeit ir manas mājas, kur mani vienmēr gaidīs, kur man būs silti un mājīgi. Es mīlu un cienu mūsu kultūru, tradīcijas, svētkus.


Nikola Gritane

Latvija – valsts, kur es esmu dzimusi. Šeit es dzīvoju, mācos, šeit dzīvo mani vecāki. Cilvēki šajā valstī ir labsirdīgi un čakli. Es esmu laimīga par to, ka es piedzimu un dzīvoju šajā valstī.


Polina Cvirova

Es mīlu Latvijas dabu, tā nozīme man ļoti daudz. Skaistums, kuru tā dāvina, rada priecīgas jūtas, un es gribu vienmēr baudīt to.


Ņikita Ņesterovs

Es esmu lepns par Latviju, par to, ka tā attīstās, un tur ir daudz jauna.


Adriana Rukmane

Mums jābūt lepniem, ka mums ir sava zeme. Mēs varam runāt savā un valsts valodā, dziedāt dziesmas, svinēt svētkus, nebaidīties un neatskatīties . Mums  vēl ir jāmācās novērtēt valsts neatkarību, jāciena sevi, jākopj un jāsargā arī sava kultūra. Jāvairo nacionālais spēks un ticība sev un savai valstij.


Edgars Razguļajevs

Latvija ir bagāta un tradīciju pilna valsts. Novēlu, lai tā būtu vēl kuplāka un stiprāka. Izturību un pozitīvas ziņas.  Latvija, iesim kopā tikai uz priekšu.


Daudz mīlestības, cerību un lepnuma Tev, Latvija!

Es mīlu savu Latviju!